CertiBeau

Voeg waarde toe aan uw eigendom

Sinds juni 2021 moeten alle aanvragen voor aansluiting op het drinkwaternet worden bezocht door een erkende certificeerder. ChatelainXpert is een van hen. Nieuwe constructies moeten namelijk een certificatie hebben van de interne installaties voor water en riolering. CertIBEau is dus verplicht voor de bouw van nieuwe gebouwen of voor elke nieuwe wateraansluiting.

CertIBEau is niet altijd verplicht als u een oud gebouw renoveert. Het aanvragen van een CertIBEau bij de verkoop van een onroerend goed heeft echter vele voordelen. Een CertIBEau dat aan de eisen voldoet, geeft een echte meerwaarde aan uw gebouw.

ChatelainXpert garandeert de informatie in het CertIBEau-certificaat voor uw eigendom en zal u helpen bij al uw vragen.  Onze dienst zal u informeren over de gezondheid en de milieuveiligheid van uw gebouw. Door uw woning te certificeren, helpt u de gezondheid van de bewoners en het milieu te beschermen.

Heeft u een Certibeau nodig voor een woning?

Wilt u meer weten over de CertIBEau-diagnose?

Contacteer ons

Eén bestand, een veelheid aan mogelijkheden

Onze vastgoedtaxaties zijn erkend door een twintigtal financiële instellingen (banken, kredietinstellingen, verzekeringsmaatschappijen, enz.) en voldoen aan de vereisten van de belangrijkste Belgische spelers. Eén aanvraag, verschillende stappen. Neem contact op met degene die aan uw behoeften voldoet.

Expertise in Vastgoedwaardering
Projectie EPC
CertiBeau
Plaatsbeschrijving
Verhuurvergunning